A pinch of Apollo | Nieuwe samenwerking met Oresto Food Partners

Categorieën : Nieuws 

Beste chef,

FoodService is meer dan een passie, het is een levensstijl. Eentje met een duidelijke missie: in goede én moeilijke tijden zoeken we elkaar op en bouwen we aan onze relatie – zoals in een huwelijk.    

Met enige trots plaatsen we onder de vleugels van Solina dan ook graag ons merk Apollo in de schijnwerpers. Onder het motto Make Food Matter mikken we op flexibiliteit, kwaliteit, lokale aankoop, ontwikkeling en productie. Maar bovenal: we plaatsen jouw noden en wensen centraal. Daar zorgt ons enthousiast team van foodies voor.  

Om je nog beter te bedienen, zetten we onlangs een samenwerking op met Oresto Food Partners, de grootste aankooporganisatie voor de professionele horecamarkt in België en Luxemburg. De sterkte van onze partner? Je geniet van de service en flexibiliteit van een lokale grossier op nationaal niveau. Bovendien betekent deze samenwerking dat Apollo je straks dagelijks kan bijstaan over het ganse land. 

Op de beurs Horeca Expo hebben we samen de eerste stappen gezet naar een kennismaking en graag willen we jullie alvast meegeven dat we straks op Horecatel in Marche terug deelnemen op de stand van Oresto Food Partners. Je kan er onder meer onze nieuwste Apollo Essential Bouillons proeven. 

Horeca Expo_Oresto Food Partners

Tip: blijf voortaan altijd op de hoogte van onze oplossingen voor de professionele keuken en volg Apollo België op Facebook. 

Tot binnenkort en heel veel succes de komende eindejaarperiode,

Frédéric

Foodservice Manager Central Europe