Gegrilde Entrecote Met Bearnaisesaus
- Hoofdgerechten
- Rundvlees
Onze producten
Ingrediënten
- 1 kg entrecote
- 5 g olijfolie
- 50 g troskerstomaten
- 50 g gemengde sla
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ BEEF RUB
- 100 g APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA
- 400 g APOLLO PROFESSIONAL BEARNAISESAUS
- APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX
Bereiding
- Kruid de entrecote met de BBQ BEEF RUB en grill in een hete pan of bbq.
- Warm de BEARNAISESAUS op en serveer bij het gegrilde vlees.
- Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en PEPPER & SALTMIX.
- Bereid de gemengde salalde met de DRESSING BASIS OLIVA, serveer in een apart kommetje.
Tip: meng wat tomatenpuree onder de bearnaisesaus om Choronsaus als variant te gebruiken bij rood vlees.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.