Gegrilde Entrecote Met Peperroomsaus

Gegrilde Entrecote Met Peperroomsaus

  • Hoofdgerechten
  • Rundvlees

Onze producten

Ingrediënten

  • 1 kg entrecote
  • 5 g olijfolie
  • 50 g troskerstomaten
  • 50 g gemengde sla
  • 20 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ BEEF RUB 
  • 10 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX 
  • 100 g APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA 
  • 400 g APOLLO PROFESSIONAL PEPERROOMSAUS 

Bereiding

1. Kruid de entrecote met de BBQ BEEF RUB en grill in een hete pan of bbq.

2. Warm de PEPERROOMSAUS op en serveer bij het gegrilde vlees.

3. Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en PEPPER & SALTMIX.

4. Bereid de gemengde salalde met de BASISDRESSING OLIVA, serveer in een apart kommetje.