Gegrilde Witte Vis Met Hollandaise Saus
- Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Onze producten
Ingrediënten
- 1 kg witte vis filets
- 50 g olijfolie
- 500 g kerstomaten
- 300 g gemengde sla
- 20 g BBQ SEAFOOD RUB
- 500 g HOLLANDAISESAUS
- 10 g BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
- 20 g DRESSING BASIS OLIVA
Bereiding
1. Kruid de visfilets met de BBQ SEAFOOD RUB en grill in een hete pan of bbq.
2. Warm de HOLLANDAISESAUS op en serveer bij de gegrilde vis.
3. Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en BOURGUINONNE KRUIDENMELANGE.
4. Bereid de gemengde salalde met de DRESSING BASIS OLIVA, serveer in een apart kommetje.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.