Ingrediënten

10 Personen

  •  10 st kippendijfilets
  •  500 g Mayonaise  
  • 30 sneetjes wit casinobrood zonder korstjes of 2 tramezzini broden 
  • 100 g zachte roomboter  
  • 100 g rucolasla
  • 100 g zongedroogde tomaatjes
  • 200 g APOLLO PROFESSIONAL PESTO GENOVESE
  • 3 el APOLLO PROFESSIONAL BBQ HOT JALAPENO RUB
  • 250 ml APOLLO PROFESSIONAL GLAZE BALSAMICO
  • 2 el APOLLO PROFESSIONAL MELANGE VOOR KRUIDENBOTER

Bereiding

  1. Kipdijfilets tussen plastic folie leggen en platslaan. Kruiden met de BBQ HOT JALAPENO RUB, grill ze net gaar op de barbecue.
  2. In een kom de mayonaise mengen met de PESTO GENOVESE naar smaak. 
  3. Meng de zachte boter met de MELANGE VOOR KRUIDENBOTER, besmeer de sneetjes brood lichtjes met de kruidenboter en rooster ze lichtjes op de barbecue.
  4. 10 sneetjes brood bestrijken met de pestomayonnaise, helft van de kip erop leggen, bedekken met wat rucola
  5. Bedekken met opnieuw 10 sneetjes geroosterd brood bestreken met de pestomayonnaise
  6. Garneren met kip, tomaatjes en rucola, laatste 10 sneetjes brood er boven op leggen.
  7. Decoreer met de GLAZE BALSAMICO . Steek een grote prikker door de sandwich.
  8. Serveer eventueel het restant pestomayo apart.