Ingrediënten

10 Personen

  • 10 mootjes tonijn (+- 50 à 70g)
  • 250 g verse zeekraal
  • 20 asperges (groen of wit)
  • 1 lente-ui
  • roomboter
  • olijfolie
  • cress, ter garnering
  • 100 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
  • 10 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT
  • APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
  • APOLLO PROFESSIONAL MAYO WASABI

Bereiding

  1. Schil de asperges en snij ze fijn.
  2. Reinig de zeekraal en snij de lente-ui in dunne blokjes.
  3. Kruid de tonijn met de JAPANSE KRUIDENMELANGE en SALTWELL ZOUT en zet ze koel tot het grillen
  4. Grill de mootjes tonijn mooi rose op de hete grill .
  5. Wok de aspergestaafjes en de lente-ui, voeg de zeekraal toe, blus af met een scheutje witte wijn en de MISO BOUILLON en breng op smaak met versgemalen peper.
  6. Dresseer alles naar wens en decoreer met cresson en MAYO WASABI.