Ingrediënten

4 Personen

  • 4 mootjes verse skrei
  • 8-12 witte asperges Hollands AA
  • 250 g verse zeekraal
  • Cress, olijfolie, roomboter
  • APOLLO PROFESSIONAL HOLLANDAISESAUS
  • APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE VOOR VIS
  • APOLLO PROFESSIONAL SAFFRAAN
  • APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
  • APOLLO PROFESSIONAL PAPRIKAPOEDER SMOKED

Bereiding

  1. Schil de asperges en kook ze op de gebruikelijke wijze in water en een beetje SALTWELL. Snijd de asperges doormidden.
  2. Kruid de vis met de KRUIDENMELANGE VOOR VIS, SALTWELL en een paar draadjes SAFFRAAN. Was de zeekraal en verwijder eventueel harde uiteinden.
  3. Verwarm de HOLLANDAISESAUS en voeg een mespuntje PAPRIKAPOEDER SMOKED toe.
  4. Bak of brand de skrei mooi krokant, bak de zeekraal kort in wat bruine boter, serveer met de warme asperges, decoreer met de saus en cress.