Pizza Van Turks Brood Met Pesto
- Hoofdgerechten
- Rundvlees
- Varken
Onze producten
Ingrediënten
- 1-2 stuks Turks brood of foccacia rond
- rucolasla
- 3 soorten Italiaanse zachte kazen
- 2-3 soorten Italiaanse charcuterie
- garnituur naar keuze
- groene pesto
- APOLLO PROFESSIONAL GLAZE BALSAMICO
- APOLLO PROFESSIONAL OREGANO GESNEDEN
- APOLLO PROFESSIONAL BRUSCHETTAMIX
Bereiding
- Snijd de broden overlangs door.
- Bestrijk ze met de pesto.
- Bedek de pesto ruim met rucolasla
- Snij dunne plakjes van de kazen en beleg het brood ermee.
- Leg vervolgens de hammen en de overige ingredienten op de broodpizza
- Bestrooi met OREGANO GESNEDEN en BRUSCHETTAMIX en plaats gedurende 12 minuten in een hete oven.
- Snijd punten van de pizza en decoreer met GLAZE BALSAMICO, rucola en BRUSCHETTAMIX.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.