Quesadilla met Mexicaans gehakt

Quesadilla met Mexicaans gehakt

  • Diverse
  • Hoofdgerechten
  • Varken

Ingrediënten

10 Personen

  • 10 wraps
  • 400 g Cheddar kaas, geraspt
  • 1,5 kg varkensgehakt
  • 500 g champignons
  • 4 stuks zoete puntpaprika
  • 400 g rode ui, in brunoise
  • 2 avocado's
  • 2 limoenen
  • TORTILLASAUS
  • 25 g RAS EL HANOUT NO ADDED SALT
  • 15 g PIRI PIRI MELANGE
  • 50 g MAYO LIMOEN-KORIANDER
  • 15 g ZEEZOUT GROF
  • 15 g PEPER ZWART STEAK

Bereiding

  1. Bak de champignon, rode ui en zoete paprika aan in wat olijfolie, zet even opzij, bak het gehakt rul in wat olijfolie, voeg de groentjes toe en de TORTILLASAUS, breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE en de RAS EL HANOUT.
  2. Leg een wrap op een bak- of grillplaat( kan ook in de pan) beleg met de gehakt mengeling, daarboven op een mooie laag cheddar en terug een wrap, bak deze nu krokant in de oven of op de grill.
  3. Presenteer, werk af met wat MAYO LIMOEN-KORIANDER, PEPER ZWART STEAK en ZEEZOUT GROF, geef de avocado en limoen als side bij dit gerechtje.

Tip: varieer gerust met andere vlees en kaas soorten om leuke andere bereidingen hiermee klaar te maken.