Skrei met krokant korstje, asperges en kruidensaus

Skrei met krokant korstje, asperges en kruidensaus

  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

10 Personen

  • 1,8 kg skreifilet
  • 250 g paneermeel panko
  • 250 g mosterd
  • 1 kg groene asperges
  • 100 g gemengde verse, groene kruiden (peterselie, dille, bieslook...)
  • 250 g APOLLO PROFESSIONAL PESTO GENOVESE
  • 50 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ SEAFOOD RUB
  • 1 l APOLLO PROFESSIONAL HOLLANDAISE SAUS

Bereiding

  1. Kruid de skrei met de BBQ SEAFOOD RUB en wrijf het goed in de vis.
  2. Borstel een mooi laagje mosterd op de skrei, meng de panko met de PESTO GENOVESE en leg een laagje boven op de mosterd.
  3. Bak de vis naar gewenste cuisson (eventueel in de oven voor een krokant korstje).
  4. Warm de HOLLANDAISE SAUS op en werk af met de verse kruiden
  5. Grill de asperges en breng op smaak met de BBQ SEAFOOD RUB.
  6. Presenteer de vis en werk af met de asperges en saus.