Skrei met krokant korstje, asperges en kruidensaus
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Vis & Zeevruchten
Onze producten
Ingrediënten
- 1,8 kg skreifilet
- 250 g mosterd
- 1 kg groene asperges
- 100 g gemengde verse, groene kruiden (peterselie, dille, bieslook...)
- 250 g PAN PANKO
- 250 g PESTO GENOVESE
- 50 g BBQ SEAFOOD RUB
- 1 l HOLLANDAISE SAUS
Bereiding
- Kruid de skrei met de BBQ SEAFOOD RUB en wrijf het goed in de vis.
- Borstel een mooi laagje mosterd op de skrei, meng de PAN PANKO met de PESTO GENOVESE en leg een laagje boven op de mosterd.
- Bak de vis naar gewenste cuisson (eventueel in de oven voor een krokant korstje).
- Warm de HOLLANDAISE SAUS op en werk af met de verse kruiden
- Grill de asperges en breng op smaak met de BBQ SEAFOOD RUB.
- Presenteer de vis en werk af met de asperges en saus.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.