Ingrediënten

10 Personen

  • 900 g ijskoud water
  • 150 g zonnebloemolie
  • 30 st verse rozemarijntakjes
  • 2 st rode uien
  • 1 kg gemengde groenten, grof gesneden (vb. paksoy, rode ui, lenteui, paprika...)
  • 500 g gekookte noedels
  • 450 g APOLLO PROFESSIONAL VEGANMELANGE WIT
  • 30 g APOLLO PROFESSIONAL SATÉ KRUIDENMELANGE
  • 960 ml APOLLO PROFESSIONAL WOKSAUS SWEET & SOUR
  • 1 el APOLLO PROFESSIONAL THAI KRUIDENMELANGE

Bereiding

  1. Maak eerst de balletjes: VEGANMELANGE WIT goed mengen met het ijskoude water, de SATÉ KRUIDENMELANGE en de olie.
  2. Vorm hier kleine balletjes van en laat ze minimaal 1 uur goed opstijven in de koeling. 
  3. Rijg ze daarna op takjes rozemarijn in combinatie met wat parten rode ui.  
  4. Grill ze op de barbecue op een niet te heet vuur mooi bruin. 
  5. Zet een wokpan op de grill of bak de groenten op een bakplaat. Voeg de noedels toe en ook wat THAI KRUIDENMELANGE. Voeg op het laatst de WOKSAUS SWEET & SOUR toe.
  6. Serveer de spiesjes met de gegrilde groenten in saus.  

TIP: variatie mogelijk met diverse APOLLO WOKSAUZEN zoals Hot & Spicy, Teriyaki, Oosters Sesam of met Piri-Piri saus. 

Ontdek onze recepten