Glace Vis/Poisson

Glace Vis/Poisson

Apollo Essential Voorraden

Product in vloeibare pastavorm

Voor directe smaakverbetering: voeg 1 tot 2 scheutjes toe na het koken en meng ze met een vloeistof naar keuze (room, wijn, water...)

Als saus: voeg 1 eetlepel toe aan ½ liter room en meng met diverse ingrediënten (kruiden, groenten, wijn...)

- In bouillon: doseer 2 eetlepels in 1 liter water

Ter informatie: 1 eetlepel bevat 25 g product.

dry storage

Verkrijgbaar als:

  • A461560-01 - Fles (0,924 KG)
Mark
Apollo
Jaeger
VISBOUILLON (23% VISVLEES en EXTRACT, zout), VISBOUILLONPOEDER (10% VISPOEDER, zout, maltodextrine, natuurlijk aroma, zetmeel, zonnebloemolie), maltodextrine, witte wijn (bevat SULFIET), sjalotpuree, geconcentreerd citroensap, uipuree, zuurteregelaar: E504; antischuimmiddel: E900.
Element Waarde
Verzadigde vetten 0,97 GRAM
Koolhydraten 30,19 GRAM
Vezels 0,89 GRAM
Energie 205 KILOCALORIE
Energie 867 KILOJOULE
Vetten 1,94 GRAM
Eiwitten 16,44 GRAM
Suikers 2,68 GRAM