Add a pinch of...

Apollo is dé partner van kruiden, specerijen, sauzen en andere culinaire smaakmakers voor professionele chefs.

Apollo Professional Marinades Les Intenses

Ontdek onze laatste innovatie: Marinades les Intenses! Onze Marinades bieden veel meer dan louter een aromatische oplossing. Ze maken van elk gerecht een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu groenten, pasta, vlees of vis bereidt, onze Intenses brengen jouw creaties tot leven en bieden een explosie van authentieke smaken. Onze marinades zijn gebruiksklaar, zijn breed toepasbaar zowel in koude bereidingen zoals dressings en sauzen, als warme gerechten zoals wokgerechten en quiches. Laat je creativiteit de vrije loop en verwen je klanten!

Nieuw Essential Glace

Ontdek een uitzonderlijke gastronomische kwaliteit met ons assortiment producten, dat ongeëvenaarde veelzijdigheid in de keuken biedt. Dankzij ons exclusieve proces van extractie van natuurlijke grondstoffen garanderen wij een verfijnde en authentieke culinaire ervaring. Onze producten zijn ontworpen om diverse bereidingen op smaak te brengen, van heerlijke sauzen tot romige mayonaises, en zelfs geurige dressings. Hun veelzijdigheid strekt zich ook uit tot het koken, of het nu gaat om roerbakken, bouillons, of het marineren van vlees- of visstukken, maar ook voor snel deglaceren.

Apollo Essential Bouillons

Dankzij de intensiteit en complexiteit in smaken zijn ze breed inzetbaar als smaakverrijker in elk gerecht. Gebruik 50 g/l voor een bouillon, of 30 g/l als smaakmaker. De verfijnde Aziatisch geïnspireerde smaken zorgen voor die umami touch in elk type keuken. Onze Apollo Essential bouillons zijn vrij van MSG, gluten en kunstmatige smaakversterkers. Daarnaast zijn deze pasteuze bouillons makkelijk schepbaar in gekoelde vorm. Tenslotte kan zowel de groente- en miso bouillon perfect als basis dienen voor vegetarische en/of veganistische gerechten.

NEXTERA® : innovatie in alternatieve proteïnen

Met NEXTERA® tillen we vleesvervangers naar het volgende niveau. Zo overtuig je zelfs de grootste vleesliefhebber. Onze jarenlange expertise in smaakvol koken garandeert kwaliteit. In een mum van tijd creëer je voor elke klassieker een vegetarisch alternatief of ga je voor een volledig nieuwe smaakervaring. 

Tips en tricks

Kitchen hacks: Van barbecue het hele jaar door tot aan de geneugten van streetfood

De passie voor barbecue beperkt zich niet langer tot de seizoenen. Verken onze video's hieronder en duik in de kunst van het creëren van heerlijke smaken op elk moment, zelfs buiten de traditionele tijden.

Kitchen hacks: verbluffende wereldsmaken in jouw gerechten!

In de afgelopen jaren heeft de culinaire wereld een opmerkelijke trend doorgemaakt: de opkomst van invloeden en smaken uit de hele wereld. Benieuwd hoe jij verschillende invloeden uit de wereld toepast in jouw gerechten? Bekijk dan zeker deze pagina!

Nieuws

Nieuw Professional Marinades Les Intenses

Aromatische oplossingen om menu's te verrijken !

Duik in de Trendy Smaakwerelden van Streetfood en Barbecue!

Ontdek de laatste culinaire trends met de producten van Apollo in 2024!

Introducing Bouillon Asian Style

Gloednieuwe bouillons, speciaal ontwikkelt voor de veeleisende chef