Add a pinch of...

Apollo is dé partner van kruiden, specerijen, sauzen en andere culinaire smaakmakers voor professionele chefs.

Evenement Rooskleurig: de toekomst van de horeca

Maak je horeca zaak ‘future proof’! De sector kende de voorbije jaren enorme veranderingen. Onder het motto “stilstaan is achteruitgaan” hebben de Horeca Heroes een gevarieerd menu met essentiële vragen en antwoorden opgesteld. Welke trends zijn er om te blijven en hoe speel je daar best op in? Proef van één of meerdere topics en ontdek duurzame manieren om jouw zaak te laten renderen!

NEXTERA® : innovatie in alternatieve proteïnen

Met NEXTERA® tillen we vleesvervangers naar het volgende niveau. Zo overtuig je zelfs de grootste vleesliefhebber. Onze jarenlange expertise in smaakvol koken garandeert kwaliteit. In een mum van tijd creëer je voor elke klassieker een vegetarisch alternatief of ga je voor een volledig nieuwe smaakervaring. 

Tips en tricks

Kitchen hacks: een snel alternatief voor veggie of vegan

Een snel alternatief voor veggie of vegan, invriesbaar en naar eigen smaak

Kitchen hacks: vloeibare Roux

Het perfecte bindmiddel, zonder onnodige allergenen!

Nieuws

Voorspellingen grondstofprijzen

Apollo is als proud member van Solina onderdeel van een bedrijvengroep die de globale ingrediëntenmarkt continu monitort en analyseert. We geven u zicht op de actuele situatie op de grondstoffenmarkt dankzij Solina’s Procurement Team.

Hype of trend? Takeaway

De laatste twee jaar haalden we massaal onze favoriete gerechten in huis via takeawaymaaltijden. Blijft dat na de pandemie ook zo?

Hype of Trend? Vleesvervangers

Het aanbod plantaardige vleesvervangers wordt groter en lekkerder. Gaat binnenkort iedereen overstag of blijft het bij een net-niet-ervaring?