Add a pinch of...

Apollo is dé partner van kruiden, specerijen, sauzen en andere culinaire smaakmakers voor professionele chefs.

NEXTERA® : innovatie in alternatieve proteïnen

Met NEXTERA® tillen we vleesvervangers naar het volgende niveau. Zo overtuig je zelfs de grootste vleesliefhebber. Onze jarenlange expertise in smaakvol koken garandeert kwaliteit. In een mum van tijd creëer je voor elke klassieker een vegetarisch alternatief of ga je voor een volledig nieuwe smaakervaring. 

Tips en tricks

Kitchen hacks: verbluffende wereldsmaken in jouw gerechten!

In de afgelopen jaren heeft de culinaire wereld een opmerkelijke trend doorgemaakt: de opkomst van invloeden en smaken uit de hele wereld. Benieuwd hoe jij verschillende invloeden uit de wereld toepast in jouw gerechten? Bekijk dan zeker deze pagina!

Kitchen hacks: woksauzen en doysauzen

Een snelle oplossing met constante kwaliteit

Nieuws

Culinaire Sauzen, de smaakvolle basis in iedere keuken

De bekende klassiekers hebben een culinaire upgrade gekregen en zijn aangevuld met een ‘new kid in town’: onze nieuwe tortillasaus!

Apollo viert International Chefs Day met Maarten Phlips

Op 20 oktober is het International Chefs Day. Om dat te vieren, gingen we langs bij enkele chefs die koken met de producten van Apollo. Maarten Phlips, chef bij Bistro Het Boekenhof in Niel, doet zijn verhaal.

Voorspellingen grondstofprijzen

Apollo is als proud member van Solina onderdeel van een bedrijvengroep die de globale ingrediëntenmarkt continu monitort en analyseert. We geven u zicht op de actuele situatie op de grondstoffenmarkt dankzij Solina’s Procurement Team.