Paddenstoelenravioli met jus van gevogelte

Paddenstoelenravioli met jus van gevogelte

  • Bijgerechten
  • Vegetarisch

Ingrediënten

10 Personen

  • 2 kg ravioli eekhoorntjesbrood 
  • 50 g ESSENTIAL GROENTENBOUILLON
  • 1 kg champignons, gemengde 
  • 150 g GLACE GEVOGELTE
  • 100 g sjalotjes 
  • 100 ml witte wijn 
  • 100 g wit van prei, in julienne  
 

Bereiding

1. Bak de champignons in wat olijfolie, zet opzij.

2. Kook de ravioli al dente, giet af en bewaar wat van het kookvocht. Bak de prei twee keer in wat hete olie, zet opzij om te garneren.

3.Stoof sjalotten aan, blus met witte wijn en laat het inkoken, voeg de GLACE GEVOGELTE toe en wat van het kookvocht. Laat het even sudderen tot gewenste dikte en smaak.

4.Combineer alles en presenteer het op een mooi bord, werk af met wat verse kruiden.

Tip: Voeg variatie toe door wat in de pan gebakken kip aan het gerecht toe te voegen.