Introducing Bouillon Asian Style

Categorieën : Nieuws 

Apollo Essential Bouillons bestaat uit drie varianten: de Groentebouillon, Miso Bouillon en VleesBouillon

Dankzij de intensiteit en complexiteit in smaken zijn ze breed inzetbaar als smaakverrijker in elk gerecht. Gebruik 50 g/l voor een bouillon, of 30 g/l als smaakmaker. De verfijnde Aziatisch geïnspireerde smaken zorgen voor die umami touch in elk type keuken. Onze Apollo Essential bouillons zijn vrij van MSG, gluten en kunstmatige smaakversterkers. Daarnaast zijn deze pasteuze bouillons makkelijk schepbaar in gekoelde vorm. Tenslotte kan zowel de groente- en miso bouillon perfect als basis dienen voor vegetarische en/of veganistische gerechten.

Apollo Essential Groentebouillon

De Groentebouillon is een veelzijdig product met meerdere toepassingen. Deze geurige basis bevat delicate tonen van citroengras, koriander, gember en steranijs.

GroentebouillonGroentebouillon productshot

Apollo Essential Miso Bouillon

De Miso Bouillon is een veelzijdige bouillon gemaakt van miso en traditioneel gefermenteerde soja met een licht hartige ondertoon voor een perfect uitgebalanceerde smaak.

Miso BouillonMiso Bouillon productshot

Apollo Essential Vleesbouillon

De Vleesbouillon is een klassiek, vleeszijdig product in Aziatische stijl en ideaal voor allerlei gerechten. Deze heerlijk rijke, vleesachtige basis heeft meerdere smaaklagen en hints van knoflook, gember en steranijs.

VleesbouillonVleesbouillon productshot