SPARE RIBS MET BOURBON WHISKEY BBQ SAUCE
- Barbecue
- Hoofdgerechten
- Varken
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 10 spare ribs, gevliesd
- 200 ml appelsap
- 1 st bosui
- 100 g cashewnoten
- 100 g spekjes
- 100 g piri piri pepertjes op sap
- 200 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ RIB RUB
- 670ml APOLLO PROFESSIONAL BOURBON WHISKEY BBQ SAUS
Bereiding
- Maak mooie carrés van de spare ribs en marineer deze ruim met de BBQ RIB RUB. Druk goed aan.
- Bestrijk ze met olijfolie en grill ze mooi bruin op de barbecue.
- Verpak ze in folie en gaar ze verder op de barbecue met deksel op ca 120°C. Gaar ze afhankelijk van de dikte in 2 à 3u. Haal ze hierna uit de folie.
- Meng de BOURBON WHISKEY BBQ SAUS met het appelsap en glaceer daar de ribben mee op de barbecue.
- Serveer met dun gesneden bosuiringetjes, fijn gesneden cashewnoten en krokant gebakken spekjes.
- Voor een pittige touch kan u garneren met enkele piri piri pepertjes op sap.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.