TATAKI VAN VERSE TONIJN
- Voorgerechten
- Vis & Zeevruchten
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 10 mootjes tonijn (+- 50 à 70g)
- 250 g verse zeekraal
- 20 asperges (groen of wit)
- 1 lente-ui
- roomboter
- olijfolie
- cress, ter garnering
- 100 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 10 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT
- APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
- APOLLO PROFESSIONAL MAYO WASABI
Bereiding
- Schil de asperges en snij ze fijn.
- Reinig de zeekraal en snij de lente-ui in dunne blokjes.
- Kruid de tonijn met de JAPANSE KRUIDENMELANGE en SALTWELL ZOUT en zet ze koel tot het grillen
- Grill de mootjes tonijn mooi rose op de hete grill .
- Wok de aspergestaafjes en de lente-ui, voeg de zeekraal toe, blus af met een scheutje witte wijn en de MISO BOUILLON en breng op smaak met versgemalen peper.
- Dresseer alles naar wens en decoreer met cresson en MAYO WASABI.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.