Scampi's met Woksaus Chinees

Scampi's met Woksaus Chinees

  • Hoofdgerechten
  • Traiteurgerechten
  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

  • 1,5 kg scampi’s
  • 1 kg wokgroenten
  • 100 g lente-ui
  • 20 g sesamzaadjes
  • 960 ml WOKSAUS CHINEES
  • 40 g KNOFLOOKPEPER

Bereiding

  1. Was en snij de groenten grof, snij de scampi’s in zodat ze gevlinderd zijn.
  2. Kruid de scampi’s met de KNOFLOOKPEPER.
  3. Wok de scampi’s snel in de wokpan tot ze mooi krokant ogen.
  4. Haal ze even uit de pan.
  5. Voeg de groenten toe en bak deze op de gebruikelijke wijze.
  6. Voeg de WOKSAUS CHINEES toe en laat nog even doortrekken.
  7. Voeg nu opnieuw de scampi’s toe zodat deze ook wat saus opnemen.
  8. Serveer in een wokkom met gebakken rijst en decoreer met geroosterde sesamzaadjes en blaadjes koriander.

Ontdek onze recepten