Scampi's met Woksaus Chinees
- Hoofdgerechten
- Traiteurgerechten
- Vis & Zeevruchten
Ingrediënten
- 1,5 kg scampi’s
- 1 kg wokgroenten
- 100 g lente-ui
- 20 g sesamzaadjes
- 960 ml WOKSAUS CHINEES
- 40 g KNOFLOOKPEPER
Bereiding
- Was en snij de groenten grof, snij de scampi’s in zodat ze gevlinderd zijn.
- Kruid de scampi’s met de KNOFLOOKPEPER.
- Wok de scampi’s snel in de wokpan tot ze mooi krokant ogen.
- Haal ze even uit de pan.
- Voeg de groenten toe en bak deze op de gebruikelijke wijze.
- Voeg de WOKSAUS CHINEES toe en laat nog even doortrekken.
- Voeg nu opnieuw de scampi’s toe zodat deze ook wat saus opnemen.
- Serveer in een wokkom met gebakken rijst en decoreer met geroosterde sesamzaadjes en blaadjes koriander.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.