
Ingrediënten
10 Personen
- 2 kg varkenshaasje
- 100 g graanmosterd
- 100 g culinaire room
- 40 g BBQ RUB LAMB/PORC
- 750 g JUSSAUS
Bereiding
- Kruid de varkenshaasjes met de BBQ RUB LAMB/PORC, laat even marineren in de koeling.
- Bak de varkenshaasjes in wat boter tot gewenste bakwijze. Laat ze even rusten op een zachte temperatuur in de oven of onder wat alufolie. Deglaceer ondertussen de pan met de JUSSAUS, voeg de graanmosterd en room toe, breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes inkoken.
- Trancheer de varkenshaasjes en serveer met de graanmosterdsaus. Presenteer met wat gebakken wortels (lekker met de MISO BOUILLON) en wat knapperige groene groentjes.
Deze saus kan ook met andere smaakmakers bv; pickles, TOMATENCHUTNEY, andere soorten mosterd, truffel, sjalotten,enz,… .
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.