Ingrediënten
10 Personen
- 900 g ijskoud water
- 150 g zonnebloemolie
- 30 st verse rozemarijntakjes
- 2 st rode uien
- 1 kg gemengde groenten, grof gesneden (vb. paksoy, rode ui, lenteui, paprika...)
- 500 g gekookte noedels
- 450 g APOLLO PROFESSIONAL VEGANMELANGE WIT
- 30 g APOLLO PROFESSIONAL SATÉ KRUIDENMELANGE
- 960 ml APOLLO PROFESSIONAL WOKSAUS SWEET & SOUR
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL THAI KRUIDENMELANGE
Bereiding
- Maak eerst de balletjes: VEGANMELANGE WIT goed mengen met het ijskoude water, de SATÉ KRUIDENMELANGE en de olie.
- Vorm hier kleine balletjes van en laat ze minimaal 1 uur goed opstijven in de koeling.
- Rijg ze daarna op takjes rozemarijn in combinatie met wat parten rode ui.
- Grill ze op de barbecue op een niet te heet vuur mooi bruin.
- Zet een wokpan op de grill of bak de groenten op een bakplaat. Voeg de noedels toe en ook wat THAI KRUIDENMELANGE. Voeg op het laatst de WOKSAUS SWEET & SOUR toe.
- Serveer de spiesjes met de gegrilde groenten in saus.
TIP: variatie mogelijk met diverse APOLLO WOKSAUZEN zoals Hot & Spicy, Teriyaki, Oosters Sesam of met Piri-Piri saus.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.