Bretoense mosselen
- Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 10kg Mosselen
- 200g BRETOENSE VISSOEP
- 200g Boter
- 500g Sjalot in grove julienne
- 500g Rode paprika in julienne
- 75cl Appelcider brut
- 50g GLACE KREEFT
- 1l Culinaire room 20%
- 20g VISKRUIDEN
- 50g KNOFLOOKPUREE
- 100g Platte peterslie fijn gesneden
Bereiding
1.Stoof de sjalotten en paprika in wat boter, voeg de KNOFLOOKPUREE toe, blus met GLACE KREEFT, de appelcider en room, breng aan de kook, voeg de BRETOENSE VISSOEP toe en laat even doorkoken, zet opzij.
2. Smelt in een andere pan wat boter, doe de mosselen erbij en breng op hoog vuur aan de kook, voeg de VISKRUIDEN toe, laat verder koken tot mosselen gaar zijn, giet er dan de saus over en breng terug aan de kook. Werk af met de peterselie.
3. Serveer met brood of Frietjes en geef er een rouille bij als saus( Aioli Apollo + Martino topping).
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.