Nieuw uienassortiment Apollo Essential
Een kant-en-klare oplossing voor professionele keukens.
Een kant-en-klare oplossing voor professionele keukens.
Aromatische oplossingen om menu's te verrijken !
Ontdek de laatste culinaire trends met de producten van Apollo in 2024!
Gloednieuwe bouillons, speciaal ontwikkelt voor de veeleisende chef
De bekende klassiekers hebben een culinaire upgrade gekregen en zijn aangevuld met een ‘new kid in town’: onze nieuwe tortillasaus!
Op 20 oktober is het International Chefs Day. Om dat te vieren, gingen we langs bij enkele chefs die koken met de producten van Apollo. Maarten Phlips, chef bij Bistro Het Boekenhof in Niel, doet zijn verhaal.
Apollo is als proud member van Solina onderdeel van een bedrijvengroep die de globale ingrediëntenmarkt continu monitort en analyseert. We geven u zicht op de actuele situatie op de grondstoffenmarkt dankzij Solina’s Procurement Team.
De laatste twee jaar haalden we massaal onze favoriete gerechten in huis via takeawaymaaltijden. Blijft dat na de pandemie ook zo?
Het aanbod plantaardige vleesvervangers wordt groter en lekkerder. Gaat binnenkort iedereen overstag of blijft het bij een net-niet-ervaring?
Van vanille tot wasabi, professionele chefs koken vandaag met ingrediënten uit alle uithoeken van de wereld. Een blijvende trend of een vluchtige hype?
Ontdek alles over onze nieuwe samenwerking met Oresto Food Partners