Gegrilde Kabeljauw Met Hollandaisesaus

Gegrilde Kabeljauw Met Hollandaisesaus

  • Hoofdgerechten
  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

  • 1 kg kabeljauwhaasjes
  • 20 g gemengde salade
  • 20 g KRUIDENMELANGE VOOR VIS 
  • 15 g SALTWELL ZOUT 
  • 500 g HOLLANDAISESAUS 
  • 20 g DRESSING BASIS OLIVA 
  • 20 g BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE 

Bereiding

1. Kruid het kabeljauwhaasje met de KRUIDENMELANGE VOOR VIS en SALTWELL ZOUT.

2. Gril deze op een hete grill of oven, of bak in een pan.

3. Meng de DRESSING BASIS OLIVA met de BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE, breng het slaatje ermee op smaak.

4. Warm ondertussen de HOLLANDAISESAUS op.

5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.