Parelhoen Met Pastinaakpuree En Pancetta
- Hoofdgerechten
- Kip / Gevogelte
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 1,8 kg parelhoenfilets
- 300 g pancetta (dun gesneden)
- 150 g lente-ui
- 30 g glasnoedels
- 120 g APOLLO ESSENTIAL GROENTEBOUILLON
- 120 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 6 g APOLLO PROFESSIONAL PEPER ZWART GEMALEN
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL KNOFLOOKPUREE
Bereiding
- Meng de MISO BOUILLON en GROENTEBOUILLON.
- Pureer de lente-ui, voeg de KNOFLOOKPUREE met de bovenstaande mengeling.
- Leg de pancetta dakpansgewijs op een folie en schik er de parelhoenfilet op (eventueel een beetje platgeklopt).
- Smeer op de parelhoen een laagje van de puree, rol dan strak op.
- Bak de parelhoenrol mooi bruin in de pan, gaar verder in de oven.
- Bereid een lichte jussaus van het bakvocht, voeg een lepeltje MISO BOUILLON en de PEPER ZWART GEMALEN toe.
- Bak de glasnoedels krokant in wat hete olie of frituur.
- Serveer de parelhoen gesneden met de glasnoedels erbovenop met een lekkere pastinaakpuree.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.