Geroosterde Fazant filet met jus van rode biet
- Wild
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 4 dl Rode bietensap
- 200 g Rode biet
- 100 g Apollo Essential Gekookte ui ONION1034-01
- 1 takje Tijm
- 10 g Apollo Essential Knoflookpuree GARLI1906
- 1 st Apollo Professional Jeneverbes JUNIP2009-01
- 1 st Apollo Professional Kruidnagel CLOVE2901-01
- 3 st Apollo Professional Peperkorrels PEPPB2702-01
- 5 dl Apollo Professional Demi glace AW10236-01
Preparation
Jus
· Zet de bieten en de ui aan
· Voeg het bietensap toe
· Voeg hier de kruiden/sjalot en de knoflookpuree aan toe.
· Reduceer dit tot 1/3 deel
· Voeg de demi glace toe en breng aan de kook.
· Reduceer dit tot de gewenste dikte.
· Passeer de jus.
Kool:
· Snijd de kool julienne
· Stoof de kool in de boter
· Breng op smaak met de Pepper & Saltmix
Fazantenborst:
· Rooster de fazantenborst kort.
· Bestrijk deze met de miso bouillon.
· Gaar eventueel even na in de oven.
Dresseer het bord naar eigen inzicht.
Tip: Voeg extra doperwten toe
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes