Ingrediënten

10 Personen

  • 5 eieren, zachtgekookt en gehalveerd
  • 5 mini paksoi, gewassen en grof gesneden in de lengte
  • 5 lente-uitjes, in blokjes gesneden
  • 1 kg gekookte rijstnoedels
  • 2 l kokend water
  • verse koriander, als garnituur
  • 70 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON 
  • 800 g NEXTERA STRIPS 35 PALE 
  • 40 g APOLLO PROFESSIONAL SATE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT 

Bereiding

  1. Marineer de NEXTERA STRIPS 35 PALE met de SATE KRUIDENMELANGE en laat minimaal 30 minuten intrekken.
  2. Verwarm bij doorgeven de stripes in de oven of bak ze kort even aan.
  3. Meng het kokend water met de MISO BOUILLON.
  4. Verwarm de noedels.
  5. Verdeel de groenten, noedels, ei en NEXTERA STRIPS 35 PALE in soepkommen of borden.
  6. Schenk de kokend hete bouillon erover. Garneer met blaadjes koriander.

TIP: Wil je geen veggie neem dan kip of garnalen i.p.v. de Nextera stripes 35 pale en als je de Ramen pittiger wil, voeg dan wat chili toe.