Hertenrug in peterselie kruidenkorst
- Hert
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1,5 k Hertenrug
Preparation
Reerug:
· Kruid de hertenrug met Pepper & Saltmix
· Braad de hertenrug mooi rosé aan
Kruidenkorst
· Draai de knoflookpuree/peterselie/tijm/rozemarijn fijn in de keuken machine.
· Meng de Apollo les intenses marinade peterselie knoflook er door
· Voeg hier de panko aan toe en monteer op met de boter die op kamer temperatuur is.
· Rol de massa uit tot een plat geheel.
· Plaats de kruidenkorst op het gebraden vlees en kleur dit onder de salamander.
Fondant aardappelen.
· Tourneer de aardappels in het juiste formaat. (2 platte kanten)
· Bak de beide platte kanten van de aardappels krokant.
· Voor de tijm en de knoflook toe.
· Zout en peper de aardappels.
· Voeg de Apollo bouillon Miso toe.
· Plaats dit 30 min in een voorverwarmde oven van 220 graden
Groenten garnituur
· Snijd de paddenstoelen in het gewenste formaat
· Sauteer de paddenstoelen.
Dresseer het bord na eigen inzicht.
Tip: Serveer hier bij rode port jus op basis van Apollo Demi glace.