Hertenrug in peterselie...

Hertenrug in peterselie kruidenkorst

  • Hert
  • Hoofdgerechten

Ingredients

10 person(s)

  •  1,5 k Hertenrug  

Preparation

 Reerug:

· Kruid de hertenrug met Pepper & Saltmix  

· Braad de hertenrug mooi rosé aan 

 Kruidenkorst

· Draai de knoflookpuree/peterselie/tijm/rozemarijn fijn in de keuken machine. 

· Meng de Apollo les intenses marinade peterselie knoflook er door 

· Voeg hier de panko aan toe en monteer op met de boter die op kamer temperatuur is. 

· Rol de massa uit tot een plat geheel. 

· Plaats de kruidenkorst op het gebraden vlees en kleur dit onder de salamander. 

 Fondant aardappelen.

· Tourneer de aardappels in het juiste formaat. (2 platte kanten) 

· Bak de beide platte kanten van de aardappels krokant. 

· Voor de tijm en de knoflook toe. 

· Zout en peper de aardappels. 

· Voeg de Apollo bouillon Miso toe. 

· Plaats dit 30 min in een voorverwarmde oven van 220 graden 

 Groenten garnituur

· Snijd de paddenstoelen in het gewenste formaat 

· Sauteer de paddenstoelen. 

  Dresseer het bord na eigen inzicht. 

Tip: Serveer hier bij rode port jus op basis van Apollo Demi glace.